Force India -kuljettaja Nico Hülkenberg täytti eilen 25 vuotta. Saksalainen sai lahjaksi tallin sponsorilta Whyte & MacKaylta viskiä. Mistä tahansa perjantaipullosta ei kuitenkaan ole kyse, sillä juoman oli valmistanut viskimestari Richard Paterson itse.

– Minulla on ollut ilo tavata Nico useita kertoja ja näen, että hän on kärsivällinen, itsevarma henkilö, joka haluaa menestyä henkilökohtaisessa elämässään sekä radalla, Paterson kommentoi tallin tiedotteessa.

– Tähän sekoitukseen olen käyttänyt viskiä iältään 19-25 vuotta kuvastaakseen hänen syntymäpäiväänsä ja ikäänsä. Olen myös sisällyttänyt meidän Dalmoren tislaamostamme maltaita, joita on kypsytetty oloroso sherry -tynnyreissä aurinkoisessa Gonzales Byasissa, mikä ensinnäkin edustaa hänen tarot-symboliaan, aurinkoa, ja toisaalta kellari on lähellä Jerezin rataa, mikä on enemmän kuin sopivaa F1-kuljettajalle, Paterson selittää moniulotteista symboliikkaa.

Hülkenberg, jonka asiantuntemuksesta ei liene kysymystäkään, kiitteli saamastaan lahjasta.

– Tämä viski oli hyvin mietoa ja maultaan tosi hyvää. Oli hienoa tarjota lasillinen ystävilleni juhliakseni syntymäpäivää ja me kaikki olimme yhtä mieltä siitä, että viskin maku oli todella miellyttävä. Yksi parhaista, joita olen ikinä kokeillut, saksalainen arvioi.