Caterham-kuski Vitali Petrovin suorapuheinen manageri Oksana Kosatshenko on uhannut, että hänen suojattinsa voi jättää F1-kilpa-ajon. Manageri haluaa palkkaa Petroville ja tämä vaatii venäläisiä sponsoreita.

– Miehen, jolla on ikää 28 vuotta, täytyy saada palkkaa. Tällä hetkellä kukaan ei maksa palkkaa Vitalille. Siksi tilanne on kriittinen, vuodattaa rautarouva venäläiselle Sport Expressille.

– Jos venäläiskuljettajan läsnäolo formula ykkösissä ei ole tarpeellista muille kuin Vitali Petroville ja Oksana Kosatshenkolle, sitten meidän on mietittävä missä muualla voimme saada ”Suuria Palkintoja” (Grand Prix).

– Formula 1 on hienoa ja arvostettua, mutta Vitali tekee työtä, josta hän ei saa rahaa. Miksi? Syitä on monia. Venäjällä urheilijan ”myyminen” on vaikeaa, mutta F1-kuljettajan lähes mahdotonta.