Williams-talli sekä itse testikuljettaja Valtteri Bottas ovat asettaneet tavoitteita loppuviikon nuorten kuljettajien testille Englannin Silverstonessa.

– Hänen palautteensa on ollut erinomaista läpi perjantaisessioiden, ja tulee olemaan mielenkiintoista nähdä miten hyvin hän pärjää lyhyiden ja pitkien vetojen yhdistelmän kanssa testin aikana, kilpailutoiminnan johtaja Mark Gillan sanoo tallin tiedotteessa.

– Valitettavasti, kuten kisaviikonloppunakin, sää saattaa yhä näytellä iso roolia testiohjelman muokkaamisessa.

Vaikka aivan kilpa-ajosta ei olekaan kyse, Bottas odottaa pääsyä ratin taakse normiviikonloppua pidemmäksi aikaa.

– Odotan todella innokkaasti testiä tällä viikolla. Kokonaisuudessaan minulla on ollut vain neljä täyttä testipäivää F1-autolla kauden FP1-sessioiden lisäksi, joten haluan todella saada paljon kilometrejä alle.

– Meillä on muutamia mielenkiintoisia asioita testattavana tällä viikolla sekä suunnitelmissa kisasimulaatio, joka sään salliessa tulee olemaan hieno kokemus minulle. Toivon voivani tehdä joitakin pidempiä vetoja FW34:llä sekä vahvistaa suhdettani insinööreihin.

– Perjantaina Silverstonessa oli märkää, joten toivon, että tällä viikolla rata pysyy kuivana, sillä se on todella hauska ajaa.