Kimi Räikkönen olisi voinut olla menestyksekäs kuljettaja rallin MM-sarjassa, sanoo Jäämiehen kartanlukija Kaj Lindström, joka uskoo, että 32-vuotiaan viimeistä ei olla vielä WRC:ssä nähty.

– Se oli vienyt aikaa, mutta hän olisi kyllä pystynyt siihen. Koko hänen uransa ajan hän on kilpaillut radalla ja ajanut silmillään. Rallissa niin ei voi ajaa, vaan täytyy luottaa nuotteihin ja sellaisen ajattelutavan oppiminen olisi vienyt enemmän aikaa, Lindström sanoo sarjan kotisivulla.

Kartanlukija kertoo nauttineensa ajasta Räikkösen kanssa ja arvelee tunteen olleen molemminpuolista.

– Oli hienoa ajaa hänen kanssaan ja nautin siitä todella paljon. Hän on mukava ihminen ja oli kivaa.

– Mutta kun hän alkoi puhumaan paluusta formula ykkösiin, tiesin, että se on hänen maailmansa ja ralli oli vain harrastus hänelle, joten oli ymmärrettävää, että hän lähti takaisin. Mutta hän todella nauttii rallista ja olen varma, että hän haluaisi ajaa lisääkin tulevaisuudessa.