Kimi Räikkönen ei pitänyt sadeolosuhteita erityisen suurena ongelmana perjantaina. Lotus-kuski sanoo, että ylimääräinen setti sadekelin renkaita tosin olisi tilauksessa.

– Ihmiset olisivat taatusti ajaneet enemmän tänään jos meillä olisi enemmän renkaita. Kyse ei ole huonosta säästä, Räikkönen toteaa ESPNF1:n mukaan.

– Kun kaikki ovat ulkona, syntyy (kuivempi) linja ja vesiliirto ei ole kovin suuri ongelma. Mutta kun autoja on vain muutama, vesiliirtoa syntyy. Aika-ajoissa sen ei pitäisi olla ongelma. Sumu tulee tulee olemaan ongelma kaikille, mutta olosuhteet itsessään eivät olleet kovin huonot.

Räikkönen muiden kuljettajien tavoin oli pahoillaan katsojien puolesta, jotka toivoivat kenties hieman parempaa showta.

– Se on sääli ihmisille, jotka tulevat tänne seisomaan sateessa ja katsomoissa koko päivän, mutta kukaan ei aja, koska renkaita ei ole tarpeeksi. Tietysti meillä on ylimääräinen sarja välikelin renkaita, mutta kun sataa näin, niitä ei voi oikein käyttää.

– Sellaiset ovat säännöt, mutta ne voisivat olla paremmat, sillä ne ovat samat kaikille talleille ja olisi mukavampaa katsojille sekä täällä että television ääressä (jos renkaita olisi enemmän), Räikkönen sanoo.