McLaren-kuski Jenson Button ei ole alkuunkaan selvillä siitä, mistä kaikki kehu Fernando Alonsolle tuli Valencian voiton jälkeen. Button näkee Alonson loistokuskina, mutta ei suinkaan parhaana toissa viikonlopun GP:ssä.

– On ollut paljon p**seen nuoleskelua. En ymmärrä mistä on kyse, tämä on outoa. Suurin osa F1-kuljettajista on käsittämättömän lahjakkaita ja monet ovat mestaruushaastajia tulevaisuudessa. Fernando on yksi omassa luokassaan olevista kuljettajista, Button sanoi The Expressille.

– Hän voitti kotikisansa kaiken loksahtaessa kohdalleen. Joskus kun tekee sellaisia liikkeitä, ne eivät vain toimi ja kisa loppuu seinään. Oliko hänen suorituksensa pelottava? Ei, hän vain teki loistavaa työtä kuten teki myös hänen tallinsa strategian osalta.

Sebastian Vettel ansaitsee kehut jos joku, Button arvioi.

– Pelottava tapaus oli Red Bull. Sebastianin vauhti oli uskomatonta. Hän oli tulessa, ja ero vauhdissa muihin nähden oli valtava. Emme ole nähneet sellaista hetkeen.