Heikki Kovalainen oli 19:nneksi nopein Saksan GP:n aika-ajoissa ja lähes sekunnin tallikaveriaan Vitali Petrovia nopeampi. Auto ei paljon parempaan pysty.

– Siihen nähden, missä olemme tällä hetkellä, se oli hyvin pitkälti täydellinen kierros. En tehnyt yhtään virhettä, vedin joka mutkan täydellisesti ja kierros oli puhdas, joten olen tyytyväinen siihen, mitä saimme autosta tänään irti, Kovalainen sanoi tallin tiedotteessa.

– Paketissa kokonaisuudessaan on monia elementtejä, jotka on saatava kuntoon, jotta saamme hyödynnettyä sen potentiaalin. Meidän varmaankin täytyy ajaa vielä enemmän kuivalla ymmärtääksemme mitä se voi antaa meille.

– Me jatkamme työskentelyä paketin kanssa ja kenties näemme sen arvon paremmin huomenna, sillä luvassa on aurinkoa. Kuumat olosuhteet sopivat meille ehdottomasti paremmin kuin kylmät, Kovalainen uskoo.