Kuten Kimi Räikkönen on nostanut esille useampaankin otteeseen viime aikoina, tällä kaudella ensimmäisellä kierroksella jo ratkaistaan paljon, arvioi ex-kuski Martin Brundle.

– Yksi tämän tiukan ja vaikeasti ennakoitavan kauden sivutuote on se, että ajajia muistutetaan jatkuvasti siitä, että muutaman sijan saanti ensimmäisellä kierroksella on ratkaisevaa, Brundle sanoo Sky Sportsin Silverstone-analyysissään.

– Me olemme nähneet erittäin aggressiivista ajoa, joka valitettavasti sisälsi (Romain) Grosjeanin vaurioittamassa etusiipeään Paul di Restan Force Indiaan, mikä tosiasiallisesti tarkoitti, että nuoren skotin kisa oli ohi neljännessä mutkassa.

Vaikka Lotus tällä hetkellä kenties ei kaikkein nopein auto olekaan viikonlopun aikana, Brundle uskoo yhä voittoon.

– Grosjeanin nousu ja Räikkösen vahva vauhti osoitti jälleen kerran, että Lotuksella on potentiaalisesti voittaja-auto, elleivät he tipu sellaisten tallien kuin Red Bullin ja Ferrarin kehitysvauhdista.