Aiemmin tällä viikolla Italian media esitti väitteen, että Sebastian Vettel tulee siirtymään Ferrarille kaudella 2014. Brasililainen F1-veteraanitoimittaja Livio Orrichio kumoaa väitteen viitaten lähteisiinsä.

– Vetteliä lähellä olevien ammattilaisten mukaan todellisuus on täysin erilainen, toimittaja kirjoittaa Estadao Esportesissa.

– Yhden hänen läheisimmän avustajansa mukaan saksalainen on ilmaissut itseään toistuvasti, ja vastaus on aina sama: ”ainoastaan jos hän olisi hullu”.

Orrichio listaa syiksi muun muassa Red Bull -suunnittelija Adrian Neweyn nerouden sekä Fernando Alonson aseman Ferrarilla. Kirjoittajan mukaan espanjalainen ei ole parhaimmillaan silloin kun koko talli ei ole hänen takanaan – esimerkkinä ”traumaattinen” vuosi McLarenilla 2007 – ja Vettelin siirtyminen saattaisi näin ollen epävakauttaa Ferrarin.

– Siirto ei palvele kenenkään etuja. Ja siksi todennäköisyys sille on lähes nolla, Orrichio lopettaa.