Valencian GP ei ole saanut lippuja myydyksi odotetulla tavalla. El Pais raportoi, että ainoastaan 85% 45 000 paikasta on myyty – näin siitäkin huolimatta, että lehden mukaan kapasiteettia on tiputettu ainoastaan katsomoiden saamiseksi täyteen.

Valencian hallituksen matkailun, kulttuurin ja urheilun ministeri Lola Johnson vakuuttaa, että tapahtuma on kokonaistaloudellisesti kannattava.

– Se on mahdollisuus, sillä se antaa lisäarvoa Espanjalle erityisen vaikeana aikana. Se mahdollistaa Valencian mainostamisen ja auttaa edistämään strategisten sektoreiden, kuten matkailun, kasvua, Johnson sanoi.

Ministeri paljasti, että 64% lipuista on myyty ulkomaalaisille katsojille, jotka ovat pääosin Iso-Britanniasta, Saksasta, Italiasta ja Ranskasta. Myös amerikkalaisille, suomalaisille, norjalaisille ja sveitsiläisille muiden muassa on myyty paljon lippuja.