Kimi Räikkönen on voittanut Iso-Britannian GP:n kerran vuonna 2007, mutta Lotus-kuski kertoo, että hyviä muistoja on paljon varhaisemmalta ajalta.

– Silverstoneen menosta tulee aina todella hyvä fiilis. Se on upea paikka ajaa kilpaa. Minulla on pitkä historia siellä. Se oli perusta minun kansainvälisen kilpa-ajourani alussa kun ajoin Formula Renaultia 1999 ja 2000, Räikkönen sanoo tallin kotisivulla.

– Sittemmin olen aina nauttinut ajamisesta Silverstonessa. En tiedä miksi – kyse on varmaankin nostalgisesta olosta, joka minulla on aina kun menen sinne. Tulen nauttimaan viikonlopusta oli sää minkälainen hyvänsä. Olemme nähneet siellä monia erilaisia olosuhteita menneisyydessä, eikä aina hyviä!

– On aina tuulista ja usein myös sataa. Rataolosuhteet muuttuvat nopeasti, mikä tekee auton asetuksista konstikkaampia. Se on osa hupia Englannissa kilpailemisessa, mutta ainakin se on sama kaikille.