McLarenin tallipäällikkö Martin Whitmarsh ei anna aivan puhtaita papereita Lewis Hamiltonille hänen keskeyttämisestään kisan toiseksi viimeisellä kierroksella, jolloin Pastor Maldonado osui häneen kaksinkamppailutilanteessa.

– Ei tietenkään, mutta vedät minut nyt mukaan keskusteluun, Whitmarsh vastasi Autosportin mukaan kysyttäessä olisiko Hamiltonin pitänyt puolustaa sijoitustaan niin aggressiivisesti.

– Minun mielestäni kun katsoo miten hän puolusti (Romain) Grosjeania ja (Kimi) Räikköstä vastaan, hän ei tehnyt mitään erilaista Maldonadon kanssa. Lopputulos oli erilainen, mutta hän ei tehnyt mitään eri tavalla. Oma näkemykseni on, että se oli Maldonadon virhe ja syvästi turhauttavaa, mutta hän on kilpa-ajaja ja niin se vain on.

– Jälkiviisaana voisi sanoa, että sellaisen kuljettajan kanssa on otettava erilainen lähestyminen, mutta sellaista ei voi ennakoida.