Lotuksen ratatoimien johtaja Alan Permane myöntää, että voitoitta jääminen kauden kuudessa ensimmäisessä kisassa aiheuttaa hänessä tyytymättömyyttä. Monacon kisa oli Permanen mukaan ”katastrofi”.

– Se on turhauttavaa ja tahtoisin voittaa kisan. Mutta kisoja voitetaan tasaisuudella. Me emme olleet entisen kaltaisen tasaisia Monacon katastrofissa, mutta kahdessa edellisessä kisassa me olimme toinen ja kolmas sekä kolmas ja neljäs, Lotus-pomo sanoi Autosportille.

– Kun sellainen jatkuu, tulee olemaan kärjesssä.

Permane uskoo ruhtinaskunnan kisan olleen poikkeus.

– Tietenkin haluamme voittaa ja se on korkea prioriteetti kuljettajille, tallin omistajille ja sponsoreille. Meillä on myös kaksi hyvää kuljettajaa, jotka voivat todella napsia hyviä pisteitä – Monaco poikkeuksena – ja pärjätä hyvin mestaruustaistossa.

– Pitkän pelin pitää olla keskittymisen kohde, Permane jatkaa.