Jenson Button on ollut kritiikin kohteena kotimaassaan viimeaikoina heikentyneiden tulosten ansiosta. Erityisesti Buttonin vaikeudet saada autoaan mieleiseensä balanssiin on aiheuttanut välillä hieman ilkeääkin vitsailua aiheesta.

McLaren-kuski itse lyttää kritiikin sanomalla, että kuljettajille maksetaan valittamisesta.

– Se ei ole nurisemista. Ihmiset sanovat, että ”hän vinkuu aina”. Et vingu, jos valitat yliohjautumisesta, aliohjautumisesta tai muusta ongelmasta. Siinä on kyse parantamisesta seuraavaa stinttiä varten, Button sanoi The Sun -lehdelle.

– Varikkopysähdyksellä voi nostaa rengaspaineita, voi lisätä etusiipeä ja kun lähdet radalle, tilanteen pitäisi olla parempi. Siinä on kyse auton kehittämisestä kisan aikana. Sitä kuljettajat tekevät.

– Jos ajat ympyrää, etkä sano mitään kisan aikana, teet jotain väärin, Button muistuttaa.