Ferrarin kuljettaja-akatemian päällikkö Luca Baldrisserri sanoo, että Montréalin kisa oli Sauberilla tällä hetkellä ajavalta Ferrari-lupaus Sergio Pereziltä hyvä suoritus. Ferrari-pomo odottaa vastaavaa viileyttä meksikolaiselta enemmänkin.

– Monacon jälkeen keskustelimme Sergion kanssa. Me halusimme tietää miksi hänen tuloksensa eivät ole saavuttaneet odotuksia Malesian GP:n jälkeen, Baldisserri sanoo tallin kotisivulla.

– Perez on epäilemättä lahjakas, mutta hän usein pettää itsensä olemalla liian aggressiivinen, mikä erityisesti formula ykkösissä ei tuo tuloksia.

– Montréalin kisa oli hyvä vastaus. Se oli kisa, jossa Sergio ei pelkästään pitänyt yllä hyvää vauhtia, vaan myös hallitsi kisansa erittäin hyvin, pystyen pysymään radalla viisikymmentä [sic] kierrosta samalla rengassarjalla, Baldisserri kehuu.