Vaikka Kanadasta kotiinviemiseksi ei tullutkaan kuin yksi piste, Felipe Massa osoitti, että Monacon hyvä tulos ei ollut aivan pelkkä vahinko. Brassi kertoo Ferrarin kotisivulla Euroopan GP:n alla, että kehitys auton kanssa alkaa nyt näkyä tuloksissa.

– On totta, että olen paljon iloisempi nyt, koska voin ajaa F2012-autoa paljon enemmän oman tapani mukaisesti. Se tarkoittaa, että olen paljon tyytyväisempi ajamiseeni ja auton balanssiin sekä vauhtiin, johon nyt pystyn sillä.

– Kun näin tapahtuu, tietenkin tuntee olonsa hyväksi. Kaikki muutokset ja päivitykset, jotka autoon on tuotu auttoivat tässä prosessissa, mutta myös tärkeää oli se, miten työskentelimme insinöörien kanssa asetusten parantamiseksi. Me muutimme monia seikkoja balanssin suhteen ja löysimme hyvän suunnan, joka sopii minulle.

– Meillä on monia uusia osia alkakauteen verrattuna ja silloin olimme kaikkea muuta kuin tyytyväisiä kehitykseemme. Viimeisissä kolmessa kisassa asiat ovat alkaneet kulkemaan paljon enemmän oikeaan suuntaan sopivan kehitystahdin ansiosta, mikä tuottaa hyvän suoritustason.