Caterhamin viestintäpäällikkö Tom Webb sanoo The Sun -lehden kolumnissaan, että talli alkaa nyt olla iskuetäisyydellä edellä olevista talleista. Webb uskoo, että Kanadan osakilpailu oli yksi merkki lisää tästä.

Heikki (Kovalainen), joka sijoittui 18:nneksi, kellotti parhaakseen 1:18.128. Vitali (Petrov), joka jälleen yhden vahvan sunnuntaisuorituksen jälkeen jäi Heikistä pari sekuntia, oli vielä suomalaista nopeampi parhaalla kierroksellaan – 1:18.093.

– Molemmat ajat olivat kiduttavan lähellä voittajan parasta aikaa, (1:17.020) ja osoittavat kuinka pitkälle olemme päässeet sitten kauden alun, Webb kirjoittaa.

– Tämä on luonnollisestikin erittäin hyvä uutinen koko tallille ja antaa meille sellaista motivaatiota, jota tarvitsemme työskennelläksemme vielä kovempaa, jotta voimme liittyä keskikastiin niin pian kuin mahdollista.

– Edessä on pari tallia, jotka ovat saattaneet jättää meidät laskuista kauden alussa, mutta nyt kun näymme heidän sivupeileissään entistä suurempina, me tiedämme alkavamme vaikuttaa heidän aika-ajoihin ja kisataktiikoihin.

Caterham-viestijä sanoo, että kahden ja puolen vuoden työ alkaa nyt kantaa hedelmää.

– Me emme ole vielä tavoitteessamme, emmekä ala hidastella kun pääsemme vakiintuneiden tallien joukkoon, mutta vähä vähältä me lähestymme sitä.