Lewis Hamilton ei ole jalkapallofani. Englanti pelaa viikonloppuna neljännesvälieräottelun Euro 2012 -turnauksessa, mutta tähän McLaren-kuskin tiedot asian tiimoilta loppuvatkin, raportoi järkyttynyt The Sun -lehti.

– En edes tiedä milloin ottelu pelataan, Hamilton vastasi kysyttäessä punavalkoisten jatkomahdollisuuksista pelissä.

– Toivottavasti voin katsoa sen. He ovat pelanneet kohtuullisen hyvin viime aikoina. Toivon, että meillä on parempi mahdollisuus tänä vuonna verrattuna aiempiin, mutta hienoja joukkueita on monia, Hamilton pyöritteli.

Lehti kuvaili F1-tähteä seuraavasti:

– Tässä on se yksi ja ainut mies, joka ei tiedä ketä vastaan, tai milloin, Englanti pelaa turnauksessa tänä viikonloppuna – Lewis Hamilton.

Kohtaaminen on muuten Italian kanssa ja pelataan sunnuntaina, voimme paljastaa.