Arvostettu brasilialainen F1-toimittaja Livio Orrichio arvioi, että vain ”ihme” voi pitää Felipe Massan Ferrarilla. Orrichio kirjoittaa Estadao Esportesin kolumnissaan, että tilanne ei ole yhtään parempi Bruno Sennalla.

– Juuri nyt, viiden osakilpailun jälkeen, mahdollisuus, että Brasilialla ei ole yhtään kuljettajaa F1-sarjassa 2013, on korkeampi kuin päinvastainen.

– Tässä vaiheessa ainoastaan ihme voi pitää Massan Ferrarilla. […] Haaste on valtava Massalle auton ollessa balanssiton ja hänen itsevarmuutensa rapistuttua.

Sennan tilanteesta Orrichio mainitsee ilmeisen: Pastor Maldonado voitti Barcelonan kisan, kun taas Sennan viikonloppu meni kokonaisuudessaan pieleen.

– Brunon tapauksessa on myös toinen tekijä, joka tekee vaikeaksi hänen jatkonsa Williamsilla. Nuori suomalainen Valtteri Bottas, ajaja, joka korvasi hänet perjantaiaamuna. Koko talli on vaikuttunut hänen työstään. Hän on aina erittäin nopea ja tasainen.

– Tilanne Brasiliassa on erittäin vakava, toimittaja kirjoittaa viitaten Ayrton Sennan, Nelson Piquet’n ja Emerson Fittipaldin tuottaneen maan F1-tulevaisuuteen.