Williamsin entinen puheenjohtaja Adam Parr oli vielä alkuvuodesta tallin omistajan ja päällikön Sir Frank Williamsin nimeämä seuraaja tallipäällikkönä. Parr itse kommentoi asiaa sanomalla, että ”ei voisi kuvitella tekevänsä mitään muuta”.

Maaliskuussa yllättäen talli kuitenkin ilmoitti Parrin erosta antamatta muutokselle selkeää syytä, mistä seurasi yllätyksettömästi spekulointia ympäri maailman F1-medioita. Nyt Sir Frank on hieman valaissut asiaa.

– Adam kertoi minulle, että hän aikoo lähteä. Formula ykkösissä oli yksi tai kaksi asiaa, jotka häiritsivät häntä – yhtiön ulkopuolella, on syytä huomauttaa – joten hän tuli luokseni ja sanoi ”olen nauttinut ajastani, mutta tarvitsen tauon”, Williams kirjoittaa F1 Racing -lehden kolumnissaan.

– En tiedä mitä hän tekee seuraavaksi. Hän on perheellinen mies ja hänen täytyy tehdä sitä, minkä hän näkee parhaaksi pitkällä aikavälillä tulevaisuutensa kannalta. Jos F1 ei toiminut hänelle, hän oli oikeassa tehdessään tämän siirron.