GP2-sarjan ruotsalaistähti Marcus Ericsson on kärsinyt vaikeasta alkukaudesta, mutta Monacossa tilanne näyttää muuttuneen; iSport-kuljettaja ajoi toiseksi jääden kisan voittaneesta Addaxin Johnny Ceccottosta ainoastaan puoli sekuntia.

Ennen kauden alkua Ericsson uhosi olevansa kärjessä sarjassa ja nyt uskoo, että parempaa onkin tulossa.

– Me käytämme tätä nyt käännekohtana, kumlalainen sanoo Aftonbladetille.

– Minusta minä tein kaiken oikein. Sain hyvän startin, meillä oli hyvin vauhtia ja olen kai hieman pettynyt, että en saanut paalua aika-ajoissa, sillä silloin olisin voittanut melko helposti, 21-vuotias jatkoi.

Kysyttäessä mikä Monacossa toimi paremmin kuin alkukaudella, Ericsson epäili radan ominaisuuksia.

– Hyvä kysymys – vaikea sanoa. Heti ensimmäiseltä kierrokselta alkaen tuntui hyvältä ja Monaco on kuljettajan rata, täällä ajajan taidot korostuvat. Meillä on ollut ongelmia sekä auton että ajamisen kanssa tähän mennessä, joten on erityisen hienoa onnistua juuri Monacossa.

Ruotsalaisen pisteet tulivat kauden kannalta kreivin aikaan, sillä 24 kilpailusta on ajettu jo yhdeksän ja sarjakärkenä olevalla Davide Valsecchilla on 141 pistettä, kun taas Ericsson on 12:s 26 pisteen voimin.