Lotuksen ratatoimien johtaja Alan Permane sekä tekniikkapomo James Allison lupaavat, että loistoiskussa oleva talli lähtee Espanjaan menestymään. Circuito de Cataluña sopii E20:lle.

– Lähdemme Barcelonaan erittäin luottavaisina. Se on nopea rata ja nopeat jutskat näyttävät olevan meille edullisia. Se sopii meille läpikotaisin, Permane kertoo Autosportille.

Allisonilta heruu hieman tunnustusta myös kuljettajille.

– F1:ssä on kyse onnistumisesta kaikessa, eikö totta? Meillä on kaksi ajajaa, jotka saavat hoidettua homman, meillä on auto, joka on kiltti renkaille ja joka on suhteellisen tehokas aerodynaamisesti. Kaikki sujuu hyvin, Allison kehui.

– Jokainen talli yrittää saada autoon niin paljon downforcea kuin mahdollista ja pyrkii tekemään siitä tasamääräistä läpi laajan toiminta-alueen. Jokainen pyrkii kehittämään jousituksen, joka ei aiheuta paljon kuormitusvaihtelua (renkaiden) kosketuspinnalla sekä toivoo ajajia, jotka ovat myötätuntoisia (renkaille). Joskus tulee tehtyä parempaa työtä kuin muut, Allison sanoo ilmeisesti heittäen pienen piikin kilpailijoille.