Lotuksen kolmoskuljettaja Jerome d’Ambrosio on iloinen saadessaan ajaa tallissa, mutta testipesti ei belgialaiselle riitä. Viime vuoden Virgin-kuski haluaa kilpailemaan.

– Opin paljon viime vuonna ja opin nyt uusia asioita. Mutta onhan tämä vähän turhauttavaa. Valehtelisin jos sanoisin, että ”Joo, on tämä fantastista ja nautin tästä hullun lailla”, d’Ambrosio sanoo Autosportin haastattelussa.

– Nautin kyllä siitä, että opin paljon ja olen yhä mukana tallissa… Mutta sunnuntai-iltapäivänä haluan olla lähtöruudukossa. Haluan ajaa kilpaa.

Kolmoskuskin paikan 26-vuotias näkee välivaiheena.

– Minun tavoitteeni ei tietenkään ole olla kolmonen, vaan kisaaminen. Tämä on siis minulle mahdollisuus, joka ei ehkä ole kilpa-ajajalle mukavin, mutta se auttaa minua kasvamaan. Se auttaa minua saamaan jälleen kisakuskin paikan. Se on tavoitteeni ensi vuodelle.