Kuten jo aiemmin uutisoimme, Nestlen hallituksen puheenjohtaja Peter Brabeck-Lemathe on nousemassa F1-sarjan emoyhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Siirto tapahtuu yhtiön pörssilistautumisen jälkeen.

– Se on totta, itävaltalainen sanoi Kleine Zeitungille.

– Jos Formula 1:stä tulee julkinen yhtiö, on tärkeää, että puheenjohtaja on itsenäinen, hän jatkoi.

Brabeck-Lemathe vakuutti, että Bernie Ecclestone pysyy yhtiön toimitusjohtajana, mutta myös korosti, että varasuunnitelma on oltava valmiina.

– Me totisesti toivomme, että Bernie pysyy terveenä pitkään ja jatkaa työtään. Olen nyt jo vaikuttunut hänen työstään.

– Mutta tietenkin hallituksen tehtävä on huolehtia jatkuvuudesta. Nestlellä olen aina huolehtinut siitä, että jokainen johtoryhmässä voidaan korvata 24 tunnin sisällä. Meidän täytyy siis miettiä miten korvaamme myös Bernie Ecclestonen.