F1-kommentaattori James Allen uskoo, että Felipe Massaa ei ole korvattu vielä toisella kuljettajalla koska erityisen ilmeistä vaihtoehtoa ei ole.

– Ferrari on vaikeassa tilanteessa. Jos korvaaja Massalle olisi selvä, vaihto olisi ehkä jo tehty. Tosiasia, että sellaista ei ole, pitää hänet tallissa, Allen kirjoittaa kotisivullaan.

– Parantaakseen mahdollisuuksiaan, talli tarvitsee vakiintuneen kuljettajan, mutta sellaista on vaikea saada siirtymään keskellä kautta. Testikuljettaja Jules Bianchi ei ole lähimainkaan valmis sellaiseen siirtoon ja jopa Sergio Perez on liian kokematon pärjäämään. Liian aikainen siirto voisi tuhota hänen uransa.

– Se, mikä tekee tilanteesta vielä tuskallisemman on, että Lotus kerää paljon pisteitä ja myös Mercedeksellä on potentiaalia lyödä Ferrari pisteissä. He saattavat onnistua taistelemaan kuljettajien mestaruudesta (Fernando) Alonsolla, mutta sijoittua valmistajien sarjassa viidenneksi.

Allen ei vaikuta pitävän mahdottomana, että brassi jatkaisi jopa kauden loppuun.

– Onko nyt aika tehdä liike, vai tulisiko yrittää tukea Massaa ja kääntää hänen tilanteensa paremmaksi ennen hänen korvaamistaan (Mark) Webberillä, Perezillä, (Paul) di Restalla tai kenellä ikinä ensi kaudella?