Peliyhtiö Nordicbet viettää 10-vuotissynttäreitä, joiden kunniaksi se on lanseerannut mahtavan F1-aiheisen kisan: Voittaja kuittaa kahden hengen matkan heinäkuiseen Saksan osakilpailuun (19.-22.7.2012).

Sinulla on siis kaverisi kanssa mahdollisuus päästä paikan päälle pitämään peukkuja suomalaiskaksikolle Kimi RäikkönenHeikki Kovalainen!

Osallistuminen on helppoa:

1) Avaa pelitili Nordicbetille tämän linkin kautta ja kuittaat samalla jopa 100 euron bonuksen.

2) Lyö livevetoa vähintään kahden (2) euron arvosta niin, että kyseessä on vähintään kahden kohteen veto. Veto on asetettava viimeistään 30.4.2012.

3) Homma on paketissa ja osallistut automaattisesti mukaan arvontaan! Nyt enää peukut pystyyn, sillä jokaisen F1-fanin unelmapaketti arvotaan kaikkien osallistumisehdot täyttävien kesken kampanja-ajan päätyttyä viiden työpäivän sisällä.

Palkinto sisältää:

Palkintona oleva kahden hengen matka sisältää pääsyliput Saksan osakilpailuun, kolmen yön hotellimajoituksen, edestakaiset lennot Helsingistä, siirtymiset lentokentän ja hotellin välillä Saksassa sekä siirtymiset hotellin ja Hockenheimin radan välillä.

Toivotamme arpaonnea kaikille osallistujille! Osallistumaan pääset siis tämän linkin kautta!