Peter Sauber kertoo tuoreessa Motorsport-Totalin haastattelussa, että sveitsiläistalli sai merkittävän summan rahaa McLarenilta Kimi Räikkösestä kauden 2001 jälkeen. Sivusto tiedusteli, että onko $10 miljoonaa lähellä totuutta.

– Se oli totisesti poikkeuksellinen diili. McLaren oli täysin vakuuttunut Kimistä – ja hyvästä syystä. Mika Häkkinen lähti, joten he olivat vaikeassa tilanteessa ja pystyin puristamaan heiltä hyvän hinnan, Sauber paljastaa.

Tallipomo ei suostu nimeämään mitään tiettyä summaa.

– Älä kuitenkaan kysy kuinka korkeasta hinnasta oli kyse…, Sauber pyysi.

Sauber on Räikkösen lisäksi käyttänyt Felipe Massan ja Robert Kubican palveluksia. Kysyttäessä onko Sergio Perez samaa tasoa kolmikon kanssa, tallipomo oli vielä varovainen.

– Täytyy odottaa vähän aikaa ja katsoa oliko Sepang vain huippuhetki. On liian aikaista vetää johtopäätöksiä.