Kimi Räikkösen kisainsinööri Mark Slade kertoo, että ensi viikon Kiinan osakilpailuun on toiveissa saada useitakin parannuksia autoon.

– Me juttelimme vähän eri seikoista ennen Shanghain kisaa. Käsittelimme muun muassa ohjaustehostinta sekä mitä aiomme tehdä sille, aeroparannuksia tulevaan kisaan ja iskunvaimentimien muutoksia. Periaatteessa annoimme hänelle vähän suuntaviivoja siitä, mitä hän voi odottaa Kiinassa ja mitä toivomme, Slade sanoo tallin kotisivulla.

– Kimi on aina pärjännyt erittäin hyvin Shanghaissa. Edellisen kerran työskentelin hänen kanssaan siellä 2006, jolloin hän oli vahvana kakkosena vaihtelevalla kelillä, kunnes tekniset ongelmat pakottivat hänet keskeyttämään. Se oli todellinen sääli, sillä hän oli aiempina vuosina aina suoriutunut todella hyvin, ajettuaan kolmanneksi 2004 ja toiseksi 2005. Sitten 2007 hän tietenkin voitti kisan, insinööri muistelee.