Räikkösen autoon useita parannuksia Kiinaan – "Aina pärjännyt Shanghaissa"

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Kimi Räikkösen kisainsinööri Mark Slade kertoo, että ensi viikon Kiinan osakilpailuun on toiveissa saada useitakin parannuksia autoon.

– Me juttelimme vähän eri seikoista ennen Shanghain kisaa. Käsittelimme muun muassa ohjaustehostinta sekä mitä aiomme tehdä sille, aeroparannuksia tulevaan kisaan ja iskunvaimentimien muutoksia. Periaatteessa annoimme hänelle vähän suuntaviivoja siitä, mitä hän voi odottaa Kiinassa ja mitä toivomme, Slade sanoo tallin kotisivulla.

– Kimi on aina pärjännyt erittäin hyvin Shanghaissa. Edellisen kerran työskentelin hänen kanssaan siellä 2006, jolloin hän oli vahvana kakkosena vaihtelevalla kelillä, kunnes tekniset ongelmat pakottivat hänet keskeyttämään. Se oli todellinen sääli, sillä hän oli aiempina vuosina aina suoriutunut todella hyvin, ajettuaan kolmanneksi 2004 ja toiseksi 2005. Sitten 2007 hän tietenkin voitti kisan, insinööri muistelee.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon