Kevin Watts on Lotuksen varikkopysähdystestaaja. Tallin kotisivu kertoo, että hänen päätyönsä on IT-osastolla, mutta tämän lisäksi hän toimii kuljettajana kun varikkotiimi harjoittelee pysähdyksiä.

Watts on ”ajanut” 56 kilpailussa ja tekee 40 pysähdystä jokaista kohden. Kaiken kaikkiaan pysähdyksiä on takana lähes 3000.

Mutta vahinkoja sattuu kokeneemmallekin.

– Brasilian GP 2008 oli ensimmäinen kerta kun sain tämän rooli. Astuin vahingossa erään rungon osan päälle hypätessäni ulos autosta. Se oli vain pieni kappale ja helppo korvata – ja sitä paitsi se oli kauden viimeinen kisa – mutta kun palasin varikolle seuraavana päivänä, huomasin, että kappale oli putsattu ja asetettu muistoksi läppärini päälle, Watts kertoo.

– En ollut osa kisatiimiä silloin, vaan ainoastaan auttamassa Brasiliassa ja sain molemmilta kuljettajilta nimikirjoitukset siihen. Nyt se on minun takanreunuksellani kotona. Se muistuttaa minua siitä, että seisoin F1-autossa ja rikoin sen!