Kaksinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel kertoo, että hänen fysiikkavalmentajansa vaihtuminen Tommi Pärmäkoskesta ja Heikki Huoviseen on aiheuttanut yllättävän suuren kohun. Kun muutos tuli Saksan mediassa julki, oli pitkään maan tunnetuin F1-Heikki ei suinkaan Kovalainen vaan Huovinen.

– Mikään ei ole muuttunut. Olen yllättynyt, että tämä on niin iso juttu. Sitä tapahtuu paljon, että joitakin asioita joudutaan muuttamaan, Vettel sanoo Motorsport-Totalin mukaan.

– Jotkus ihmiset, jotka vielä viime vuonna olivat tallissa, ovat lähteneet. Uusia tulee tilalle ja se on ihan normaalia. Jokainen myös elää omaa elämäänsä. Minun ja Pärmäkosken välillä ei ole mitään ongelmia, olen vain löytänyt uuden valmentajan, Vettel jatkaa.

– Tämä on jotakin, mikä tulee hoitaa hyvin ammattimaisesti. Kyse ei ole valtavasta muutoksesta.