Valtteri Bottaksen Williams-tallissa ollaan pitkästä aikaa optimistisia. Viime kausi oli historiallisen tallin aallonpohja, mutta nyt edessä on nousu, uskoo toimitusjohtaja ja todennäköinen tulevaisuuden tallipäällikkö Adam Parr.

– Jos me emme ole rutkasti parempia, niin ovikelloani on pimputtamassa 500 ihmistä, jotka haluavat tietää miksi. Meillä on ollut erittäin vahva talvikausi. Me olemme saavuttaneet kaikki tavoitteemme avainkehitysalueillamme, Parr sanoo Sky Sportsin mukaan.

– Absoluuttisesti olemme parempia kuin viime vuonna – mutta olemmeko suhteellisesti parempia, sen tiedämme viikonloppuna, hän jatkoi.

Vaikka Parr ei yksiselitteisesti luvannutkaan parantunutta kilpailukykyä, hän sanoi, että tallin analyysit näin vihjaavat.

– Meidän analyysimme indikoivat, että me tulemme olemaan kilpailukykyisiä. Me olemme ajaneet testeissä valtavia kilometrimääriä: yhteensä 18 osakilpailun verran, Parr kehuu.