Formula ykkösten rengasvalmistaja Pirelli lupaa, että kestäviä renkaita ei ole saatavilla tänäkään vuonna. Pirelli-pomo Paul Hembery vannoo kumien olevan toivottomalla ruvella taas muutamien kierrosten jälkeen.

– Viime vuonna asetimme riman korkealla auttamalla varmistamaan, että kauden aikana oli enemmän ohituksia kuin koskaan F1-sarjan historiassa. Tänä vuonna me tähtäämme vielä suurempaan spektaakkeliin, Hembery uhkaa yhtiön kisaennakossa.

– Se mitä pyrimme tekemään tänä vuonna renkaiden kanssa on antaa enemmän vaihtoehtoja, mikä tekee renkaista enemmän keskustelun aiheen. Kuljettajat ja autot ovat aina shown tähtiä, mutta tahdomme jälleen tuoda renkaat enemmän esille, Hembery jatkaa.

– Tallit ovat pyytäneet meitä haastamaan heidät tänä vuonna ja tietenkään meidän tavoitteenamme ei ole pettää heitä, Pirelli-pomo myöntää.