Viimekin vuodelta tutuksi tulleesta 19. lähtöruudusta huomenna starttaava Heikki Kovalainen sanoo, että päivä ei ollut huono.

– Olen suhteellisen myönteisellä tuulella päivästä. Me emme saaneet kaikkea irti autosta ensimmäisellä aika-ajosessiolla, mutta auto tuntui paremmalta kuin kolmansissa harjoituksissa, Kovalainen sanoi sarjan kotisivulla.

– Viimeisellä nopealla kierroksella minua pidätteli toinen HRT-auto, mikä varmaankin maksoi minulle kuutisen kymmenystä, mutta tällaisella radalla se on ongelma, jonka kanssa täytyy vain elää.

– On useitakin positiivisia asioita, joita voi tästä päivästä nostaa esille. Kaikkein tärkeimpänä se, että tiedämme olevamme paljon lähempänä edellämme olevia autoja kuin viime vuonna ja nyt meillä on KERS ja kaiken kaikkiaan parempi paketti, joten uskoisin, että huominen kisa tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen.

Viime kaudella Kovalaisen kisavauhti oli kautta linjan selvästi aika-ajovauhtia parempi.