Kimi Räikkösen paluu F1-sarjaan ei ole saanut yksinomaan myönteistä reaktiota. Entinen F1-kuski Eddie Irvine, joka muistetaan suuresta suustaan sekä maailmanmestaruuden häviämisestä Mika Häkkiselle 1999, kertoo, että paluu ei tule onnistumaan.

– Ihmisiä kiehtoo Räikkösen paluu, mutta itse olen hämmentynyt siitä, että miksi Lotus on ottanut hänet. Minusta Kimi on sotkenut uransa täysin, Irvine sanoo Autosportin artikkelissaan.

– Pidän Kimistä paljon ja minusta hän on hieno asia formula ykkösille, mutta miten muutut Ferrari-maailmanmestarista työttömäksi ja joudut palaamaan polvillasi Lotukselle? En usko, että se työsuhde on menossa yhtään mihinkään, britti jatkaa.

– Ajajia on tullut uusi katras ja he ovat eri tasolla. He ovat nuorempia, paremmissa autoissa ja nälkäisempiä. En tiedä paljon Kimin uudesta tallikaverista Romain Grosjeanista, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että se ei näytä kovin kummoiselta kuljettajakokoonpanolta. Molemmat kuljettajat ovat kyvyiltään todistamattomia: toinen palaa täysin eri lajiin ja toinen on täysin uusi.