Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner sanoi BBC Sportille, että hän odottaa suurimman McLaren-uhan tulevan Jenson Buttonin, ei Lewis Hamiltonin, suunnalta. BBC Sport pyysikin tästä kommenttia Hamiltonilta itseltään.

– Tämä on ensimmäinen kerta kun kuulen kommentista, mutta se ei taatusti saa minua hermostumaan, Hamilton vastasi.

– Mielipiteitä on paljon ja jokaisella on oikeus omaansa, niillä ei ole vaikutusta minuun, hän jatkoi.

Edelliskaudella Buttonista tuli Hamiltonin ensimmäinen tallikaveri, joka koskaan on onnistunut hänet kaudella lyömään.

– Jensonille häviäminen ei häirinnyt minua. Jos olisimme olleet hyvin suorituskykyisiä läpi vuoden, sen käsittely olisi ollut paljon vaikeampaa. Mutta kun tiesin, että se oli vuosi, jolloin heitin hukkaan paljon pisteitä ja tein tyhmiä virheitä, se ei minua tuhonnut, Hamilton vannoo.