Lotuksen ja Red Bullin kerrottiin viime viikolla suunnittelevan protestia FIA:lle Mercedes-tallin takasiipiratkaisusta. Mercedes-pomo Ross Brawn haluaa tietää miksi protestia ei tehty ennen viikonloppua.

– Jos joku epäilee, että auto on laiton, heidän pitäisi protestoida ennen viikonloppua, ei sen jälkeen, Brawn sanoo Auto Motor und Sportille.

– Keskiviikkona FIA tarkasti järjestelmämme varikolla ja totesi sen lailliseksi. Niin kauan kuin tämä on FIA:n näkemys, me tulemme käyttämään järjestelmää.

Tallipäällikkö epäili, että protestin todellista syytä ei ole kerrottu.

– Keskustelu meidän järjestelmästämme on kääntänyt katseet pois pakoputkidebaatista, Brawn sanoo viitaten kautta edeltäneisiin spekulointeihin Red Bullin pakoputkijärjestelmän laillisuudesta tämän kauden uusien sääntöjen valossa.