Damon Hill epäilee, että Lewis Hamilton saattaa harkita siirtymistä pois McLarenin leivistä. Press Associationille puhunut Hill huomauttaa, että Lewis Hamilton ei ole juurikaan puhunut tulevaisuudestaan.

– Hän ei ole tehnyt selväksi missä hänen tulevaisuutensa on. On mahdollista, että hän hakee siirtoa McLarenilta, Hill sanoi.

– Se saattaa olla jotakin, mitä hän kokee tarvitsevansa ja mikä olisi hieman kuin muutto kotoa, sillä hän ollut siellä 13-vuotiaasta alkaen. Se mitä hän tekee seuraavaksi tulee olemaan kauden suuri kysymysmerkki.

Britti ei ota suoraan kantaa siihen, mihin hän uskoisi Hamiltonin haluavan siirtyä, mutta mainitsee Red Bullin.

– Ei ole kysymystäkään siitä, että hän olisi vahvistus mihin tahansa talliin, mutta on vain tiettyjä paikkoja, joihin hän voisi mahtua. Jos olisin Bernie (Ecclestone), tahtoisin varmaankin nähdä hänet Red Bullilla (Sebastian) Vettelin kanssa. En kuitenkaan pysty näkemään heitä tuomassa epävakautta talliin, koska se saattaisi olla haastavaa molemmille.

– Kaikki on kuitenkin mahdollista F1:ssä.