Hondan F1-johtaja Yusuke Hasegawa asettaa Venäjän GP:n alla toivonsa moottorin luotettavuuteen, mutta myöntää, että McLaren-Hondan ongelma on edelleen suorituskyvyn puute.

Hondalla uskotaan, että MGU-H-systeemin ongelmat ovat nyt korjaantuneet, viimeinen testipäivä Bahrainissa antoikin tästä viitteitä.

– Bahrainin kisaviikonloppu oli meille valtava pettymys. Sen jälkeen elimme testeissä todella kiireisiä päiviä. Olemme tehneet rajusti töitä selättääksemme MGU-H-ongelmamme, ja uskon, että olemme siinä onnistuneet, Hasegawa sanoo F1i.comille.

– Testeissä saimme vahvistusta sille uskolle, että ongelma on selätetty, koska Stoffel Vandoorne ajoi toisena päivänä 81 kierrosta. Se tulos oli tavallaan testamentti koko tiimin tekemästä valtavasta työstä ja sitoutumisesta.

Vaikka molemmat autot tulisivatkin nyt maaliin, ei viime vuoden kaltaista menestystä voine odottaa. Silloin Fernando Alonso oli peräti kuudes ja Jenson Button kymmenes.

– Radalla on pitkiä suoria ja 90 asteen mutkia, joten se vaatii autolta tehoja. Myös polttoaineen säästäminen on Sotshissa olennaisen tärkeää. Pyrimme yhdessä McLarenin kanssa harjoituksissa löytämään sopivat säädöt. Toivon, että saamme aikaan hyvän suorituksen, Hasegawa sanoi.