© Kuva: Getty Images

Arvostettu F1-asiantuntija: ”Maranellossa kaivataan todella paljon Fernando Alonsoa”

Italian kiistatta arvostetuin F1-toimittaja Pino Allievi sanoo, että Maranellossa moni haluaisi Fernando Alonson takaisin Ferrarille.

Sebastian Vettelin suorituksia hän sen sijaan pitää edelleen kovin keskinkertaisina.

– Onhan se omituista, että näimme USA:n GP:ssä ihan loistavasti ajavan Fernando Alonson, vaikka hän ajaa todella rajoittuneella ja vajavaisella McLarenin autolla. Maranellossa on paljon ihmisiä, jotka kaipaavat häntä takaisin, Allievi sanoo Gazzetta dello Sportin mukaan.

– Ei Vettelinkään suoritus huono ollut, mutta silti hän on edelleen todella kaukana kärjestä, Allievi sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • F1 Dio

    On tämä toimittajien muisti lyhyt? Yksi hyvä kisa Alonsolta ja siitä jälleen tehdään messiasta Ferrarilla? Mites ne sata paskaa kisaa sitä ennen, tallin haukkuminen milloin missäkin mediassa, omaan pesään paskominen muuten vaan jne. Alonso on ok. kuski mutta liikaa politiikkaa ja kieroilua sen kohdalla on liikaan historian saatossa kertynyt. Oikeastaan Alonsohan ei ole koskaan onnistunut Renaultilta lähtemisen jälkeen juurikaan. Yksi hyvä kausi Ferrarilla autolla millä olisi pitänyt voittaa titteli ylivoimaisesti. Hohoijaa!

    • Heimo Turunen

      Naulan kantaan!