Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan Ferrarin kuskilupaus Charles Leclerc tunnistettiin jo hyvin varhaisessa vaiheessa yhdeksi tulevaisuuden uhkaavimmista vastustajista.

Vaikka Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas veivätkin palkintokorokkeen kaksi parasta sijaa Bahrainissa, tietää Wolff F1-sarjan voimasuhteiden todellisen tilan.

Ferrari ja etenkin Leclerc näyttävät entistä vahvemmilta. Monacolaiskuski olisi ajanut Bahrainissa selvään voittoon ennen viime hetken epäonnista tekniikkavikaansa.

Nuorukaisen vakuuttava iskukyky ei tullut Mercedekselle yllätyksenä. Wolff vakuutti tallinsa varautuneen Ferrarin tuoreen kuskikyvyn iskuun.

[readmore from=”leclerc charles”]

– Olemme aina odottaneet hänen olevan uhka meille. Hän on loistavassa autossa ja häneltä löytyy taitoa ja luonnetta menestyä suuresti, tallipomo hehkutti Crash.netille.

Bahrainin F1-kisan voittanut Lewis Hamilton hehkutti epäonnen sankaria Charles Leclerciä

Wolff on kiristyneestä kilpailutilanteesta hyvillään. Jo viidesti merkkimestaruuden putkeen vienyt talli ottaa kaikki MM-haastot ilomielin vastaan.

– Se on haaste, josta todella nautimme. Olen varma, että myös Valtteri ja Lewis nauttivat siitä. Haluamme taistella parhailla koneilla ajavia parhaita kuskeja vastaan, Wolff intoili.

Takavuosien tallijohtaja: Ferrari tehnyt virheen Vettelin ja Leclercin kanssa – ”Tästä voi tulla ongelma”

Lähde: Crash.net