Saudi-Arabian GP:n aika-ajojen toinen osio on paketissa. Ennen viimeistä ja ratkaisevaa rykäisyä kovimman myrskyvaroituksen täräytti tauluun Red Bull -mestari Max Verstappen.

Paalutaisto elättelee vielä toiveita jännittävistä hetkistä, kun Ferrarin Charles Leclerc jäi hollantilaisesta vain kahdeksan sadasosaa. Kärjessä oli muutenkin tiukkaa, sillä kolmanneksi ehtinyt Fernando Alonso jäi Aston Martinillaan Verstappenista puolestaan vain yhdeksän sadasosaa.

Pikahälytyksellä Carlos Sainzia tuuraamaan vyötetty Oliver Bearman ei onnistunut toisessa osiossa ja putosi täpärästi jatkosta. Italialaistalli oli kuitenkin tyytyväinen 18-vuotiaan britin suoritukseen jakamalla aplodit pilttuussa. Eroa jatkopaikkaan jäi vain 36 tuhannesosaa.

LUE MYÖS: Leikkaukseen joutuneen F1-kuskin tilasta lisätietoa

Haas-tallin Nico Hülkenbergin kilpuri hyytyi radan varteen toisen osion alkajaisiksi. Saksalaiskonkari raportoi radioon menettäneensä moottoritehot. Sessio keskeytettiin varmuuden vuoksi punaisilla lipuilla, jotta auto saadaan siirrettyä turvallisesti pois turva-alueelta sivuun. Myöhemmin selvisi, että Hülkenbergin autosta olisi yksinkertaisesti loppunut polttoaine, joten amatööritason virhe maksoi tällä kertaa lähtöruutuja.

Hülkenbergin ja Bearmanin lisäksi putoajien joukkoon jäivät Alex Albon, Kevin Magnussen sekä Daniel Ricciardo. Toisen osion tulokset alla.

Q2:

 1. Max Verstappen, Red Bull
 2. Charles Leclerc, Ferrari +0,079
 3. Fernando Alonso, Aston Martin +0,089
 4. Oscar Piastri, McLaren +0,310
 5. George Russell, Mercedes +0,415
 6. Sergio Perez, Red Bull +0,434
 7. Lando Norris, McLaren +0,446
 8. Yuki Tsunoda, RB +0,531
 9. Lance Stroll, Aston Martin +0,545
 10. Lewis Hamilton, Mercedes
 11. Oliver Bearman, Ferrari
 12. Alex Albon, Williams
 13. Kevin Magnussen, Haas
 14. Daniel Ricciardo, RB
 15. Nico Hülkenberg

LUE LISÄÄ