Kansainvälisen autoliiton FIA:n presidentti Mohammed Ben Sulayem paljastaa käyneensä keskusteluita Turkin GP:n palaamisesta kisakalenteriin tulevaisuudessa.

Samaan syssyyn Turkissa ajettaisiin myös mahdollisesti MM-rallin osakilpailu ja olisi myös siltä osin paluumuuttaja rallin puolella.

– Istanbul Park on moderni rata, joka on myös kuljettajien suosiossa. Istabul itsessään on kukoistava metropoli, joka ottaisi F1-sarjan paluun avosylin vastaan, kommentoi Ben Sulayem Autosportin mukaan.

– Keskustelimme formula ykkösten sekä WRC:n paluusta Turkkiin, kertoi FIA-pomo.

Istanbul Parkin radalla on kaasuteltu F1-kisat 2005-11 ja teki paluun koronan rajoittamilla kausilla 2020-21. Maassa on ajettu myös kaiken kaikkiaan kymmenen MM-rallia vuosina 2003-10 pois lukien 2007. Tämän jälkeen soraa lennäteltiin myös vuonna 2018 sekä 2020.

Kuluva F1-kausi jatkuu jo tällä viikolla, kun Saudi-Arabiassa kaasutellaan jälleen poikkeuksellisesti torstaista lauantaihin kauden toinen osakilpailu. Tulevan kisaviikonlopun aikataulun ja lähetysajat näet tästä.

LUE LISÄÄ