Max Verstappenia ei tulla näkemään huippusuositun F1-dokumentin uudella kaudella – ”He yrittävät muovata tapahtumia oman tahtonsa mukaan”

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan suosio on räjähtänyt pilviin Netflixin tuottaman Drive to Survive -dokumenttisarjan myötä. Jo kolmen vuoden ajan suoratoistopalvelussa pyörinyt sarja on laajentunut kausi kaudelta seuraamaan F1-sarjan tapahtumia usealta eri kantilta.

Tuotantoryhmä ei kuitenkaan saa yhtä F1-sarjan huipputähteä osallistumaan. Red Bull -kuljettaja Max Verstappen ilmoitti, että hänen haastattelujaan ei kuulla sarjan neljännellä tuotantokaudella.

Hollantilainen on ollut kriittinen sarjasta aiemmin. Hän uskoo, että tuotantoryhmä muuntelee totuutta leikkauhuoneessa.

– He ovat huijanneet katsojia lisäämällä kitkaa kuskien välille, vaikka mitään ei todella olisikaan tapahtunut. Olen päättänyt olla antamatta heille haastattelua tulevaisuudessa, Verstappen kommentoi Racefans-sivustolle.

– En pidä draamasta, vaan haluan totuuden. He yrittävät muovata kaiken sellaiseen kulmaan, mikä sopii heille. Sinut tullaan esittämään siinä valossa, mitä sarjan tarina tarvitsee.

– En pidä siitä. Minä haluan vain istua ihmisen kanssa haastattelussa, jossa kyse on todellisesta minästä, Verstappen päätti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.