Entinen F1-pomo lataa pöytään hurjan väitteen alisuorittavasta F1-tallista – insinöörit ovat lopen kyllästyneitä omistajaansa

© Kuva: Getty Images

Viime aikoina paljon lokaa Aston Martinin sekä Toto Wolffin suuntaan heittänyt entinen F1-pomo Colin Kolles uskoo, että brittitalli on kyllästynyt omistaja Lawrence Strolliin. Miehen mukaan erityisesti insinööripuolella ollaan vihaisia viime kauden ”pinkkiin Mercedekseen”.

– Viime kausina heidän insinöörinsä ovat joutuneet operoimaan tiukalla budjetilla. Silti nuoret ja nälkäiset suunnittelijat saivat luoda suunnitelmansa itse, mikä auttoi motivaation kanssa. Tämä kaikki on muuttunut Strollin ottaessa ohjat tallista, Kolles lataa Sport1-kanavalle.

– Insinöörit eivät halunneet täyttä kopiota Mercedeksestä, he halusivat kehittää täysin erilaisen auton. Se olisi vaikuttanut enemmän Red Bullilta, sillä sitä filosofiaa talli oli seurannut vuosia.

– Mutta Stroll halusi mennä sieltä mistä aita on matalin ja kopioida voittavaa autoa. Joko Stroll saa haluamansa tai kukaan ei saa mitään, se on hänen mentaliteettinsa.

– Kukaan ei ole tallissa tyytyväinen. He eivät halunneet tuota autoa eivätkä nyt osaa kehittää sitä eteenpäin. Ilmassa on paljon tyytymättömyyttä.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille