Formula 2 -sarjassa kilpailevalle DAMS-tallille Unkarin kisaviikonloppu tarjosi paitsi ilon, myös suuren surun tunteita.

Tallin perustaja Jean-Paul Driot menehtyi pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana 68-vuotiaana sunnuntaina. Edellisenä päivänä tallin kuljettaja Nicholas Latifi oli ajanut voittoon Formula 2 -sarjan kilpailussa. Sergio Sette Camara täydensi tallin kunnianosoitusta perustajalleen ajamalla sunnuntain kilpailussa kolmanneksi.

DAMS on tuttu nimi moottoriurheilun ystäville lukuisista sarjoista. Formula 2:n ja sen edeltäjän GP2:n lisäksi talli on mukana myös Formula E -sarjassa. Lisäksi talli on kahminut menestystä takavuosina myös Formula 3000 -sarjassa.

Menestystä on siunaantunut. Talli on juhlinut vuosien saatossa 13 kertaa kuljettajan ja 12 kertaa valmistajan sarjan voittoa eri luokissa.

We are sad to announce that DAMS founder and team owner Jean-Paul Driot has passed away.

dams.fr/en/team-statem…