Formula 2 -sarjassa kilpailevalle DAMS-tallille Unkarin kisaviikonloppu tarjosi paitsi ilon, myös suuren surun tunteita.

Tallin perustaja Jean-Paul Driot menehtyi pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana 68-vuotiaana sunnuntaina. Edellisenä päivänä tallin kuljettaja Nicholas Latifi oli ajanut voittoon Formula 2 -sarjan kilpailussa. Sergio Sette Camara täydensi tallin kunnianosoitusta perustajalleen ajamalla sunnuntain kilpailussa kolmanneksi.

DAMS on tuttu nimi moottoriurheilun ystäville lukuisista sarjoista. Formula 2:n ja sen edeltäjän GP2:n lisäksi talli on mukana myös Formula E -sarjassa. Lisäksi talli on kahminut menestystä takavuosina myös Formula 3000 -sarjassa.

Menestystä on siunaantunut. Talli on juhlinut vuosien saatossa 13 kertaa kuljettajan ja 12 kertaa valmistajan sarjan voittoa eri luokissa.