Saako kärkitallin kuljettaja potkut kesken kauden? Tallipomo erittäin pettynyt

© Kuva: Getty Images

Red Bullin kisakuljettajaksi täksi kaudeksi noussut Pierre Gasly on suoriutunut kaudesta haparoiden. Heikot otteet ovat asettaneet kuljettajan aseman tallissa vaakalaudalle.

Selvästi tallikaveriaan Max Verstappenia heikompia tuloksia ajanut ranskalainen jäi kotikisassaan kokonaan ilman pisteitä. Kahdeksan ajetun kilpailun jälkeen Verstappen on tuonut tallille kaksi palkintopallisijoitusta ja sata MM-pistettä, Gaslyn koko kauden saldon ollessa 36 kappaletta.

Paul Ricardilla Gasly menetti saumat puhtaasti radalla, kun miehen vauhti romahti varikkokäynnin jälkeen. Ohi tulivat sekä Kimi Räikkönen että entinen Red Bull -kuski Daniel Ricciardo.

Tallipomo Christian Horner ei ollut kisan jälkeen mielissään Gaslyn suorituksesta.

– Pierre ajoi hyvin kisan alussa. Varikkokäyntimme onnistui erinomaisesti, ja petasimme hänet erinomaiseen paikkaan radalla. Sitten hänellä tuntui olevan ongelmia saada rytmistä enää kiinni, ja hän hävisi sijoja, Horner manasi Sky Sportsille.

– On erittäin turhauttavaa, kun automme ei yllä pisteille. Meidän täytyy tutkia tarkoin, mistä tämä johtui.

Jo aiemmin otsikoissa näkyneet puheet Gaslyn korvaamisesta kesken kauden saivat lisää tuulta, kun julki levisi spekulaatio Esteban Oconin siirtymisestä Renaultille. Tämä voisi kieliä toisen kuljettajan siirtymisestä pois tallista, ja tässä spekulaatiossa Red Bull on käytännössä ainoa vaihtoehto.

Nico Hülkenbergiä on puhuttu talliin, Ricciardo ei ole sinne nykytilanteessa valmis palaamaan. LUE: Lähde: Red Bull antamassa kenkää Pierre Gaslylle – mahdollinen korvaaja entiseltä moottorivalmistajalta

Red Bull -pomo tyrmää huhut F1-kuskinsa potkuista – kommentoi puheita korvaajasta

F1-kuski vitsaili Red Bull -huhuista: ”Pönkittivät egoani mukavasti”