Tekeekö mieli Maranelloon? Lewis Hamilton otti kantaa Ferrari-siirtohuhuinsa – ”Ei ole salaisuus”

© Kuva: Getty Images

Vaikka Mercedeksen tallipomo Toto Wolff sanoi varautuvansa Lewis Hamiltonin mahdolliseen siirtoon Ferrarille, vakuutti brittitähti tuntevansa olonsa yhä kotoisaksi saksalaistallin riveissä.

Wolff nostatti ymmärrettävän suurta pöhinää ja vilskettä F1-kansan keskuudessa myönnettyään italialaislehti Gazzetta dello Sportin haastattelussa valmistautuneensa jo siihen, jos ja kun Hamilton päättäisi siirtyä Ferrarille.

Kansainvälinen lehdistö riensi pikaisesti tiedustelemaan Hamiltonilta kommenttia esimiehensä lausuntoihin urasuunnitelmistaan.

F1-mestari vähätteli siirtohuhuja, eikä myöntänyt kaavailleensa maisemanvaihdosta.

– En oikein muista, mihin hän viittaa. Kai sitä pitää aina tiputtaa Ferrarin nimi sopimusneuvotteluissa, Hamilton vitsaili GP Fansille.

– En ole koskaan pitänyt salaisuutena sitä, että olen Ferrari-fani ja varsinkin Ferrarin autojen fani. Olenko suunnitellut meneväni muualle? En ole tehnyt toistaiseksi mitään suunnitelmia tulevaisuuteni varalle, englantilaiskuski korosti.

Hamilton vakuutti nauttivansa työpaikastaan Mercedeksellä, jonka resurssit ovat auttaneet hänet jo viiteen maailmanmestaruuteen.

– Tällä hetkellä nautin vain ajamisesta tälle tallille. Nautin jatkuvasta kasvustamme. Onhan se ollut upeaa, mitä olemme saavuttaneet yhdessä näiden kuuden tai seitsemän vuoden mittaan.

– Aion työskennellä tämän tallin kanssa tehdäkseni meistä kaikkien aikojen menestyneimmän tallin. Se on ainoa tavoitteeni ja päämääräni, Hamilton vannoi.

Lähde: GP Fans

>>> Liverpoolin voitolle jättikerroin 50,00 Napolia vastaan – lyö veto nyt!