F1-tallilta nopea reagointi suru-uutiseen – menehtynyttä Whitingia muistetaan näkyvästi tallin autoissa

© Kuva: Getty Images

Formula ykkösten kilpailutoimenjohtajan Charlie Whitingin äkillinen kuolema on koskettanut koko F1-maailmaa. Haas-talli aikoo kunnioittaa koko varikon syväsyi kunnioittamaa miestä näkyvästi tulevana viikonloppuna.

Whiting menehtyi viime yönä äkilliseen sairaskohtaukseen. Vielä keskiviikkona rata-alueella normaaleissa rutiineissaan operoineen Whitingin kuolema on ollut varikon suurin puheenaihe tänään torstaina.

Näin Kimi Räikkönen kommentoi Charlie Whitingin kuolemaa

F1-pomon äkillinen kuolema sai tähtikuskit sokkiin: ”Puhuin hänelle eilen”

Vaativasta tehtävästään huolimatta Whiting nautti suurta arvostusta kuskien ja tallien puolelta. Moottoriurheilun lainalaisuudet hyvin tunteneena hän pystyi ymmärtämään formulamaailman tähtiä ja suhteuttamaan oman käytöksensä ja perustelunsa sen mukaisesti.

Kaudeksi 2016 F1-karkeloihin liittynyt Haas aikoo kunnioittaa Whitingia Australian GP -viikonloppuna autonsa nokkaan liimatulla ”For Our Friend Charlie 1952-2019” -tarralla. Kunnianosoitus on näkyvästi esillä autossa, joten se saa varmasti runsaasti huomiota osakseen.

Katso kuva alta tai tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.