F2-sarjassa ajava Trident-talli on purkanut sopimuksensa Santiano Ferruccin kanssa. Amerikkalainen joutuu väistymään paitsi törttöilyjensä, myös maksuvaikeuksien seurauksena.

Ferruccin toilailut ovat keränneet runsaasti otsikoita. Silverstonen toilailut tuottivat hänelle neljän kilpailun mittaisen ajokiellon, minkä lisäksi sakkoa tuli muun muassa puhelin kädessä ajamisesta.

Rasismia, tahallinen kolarointi, ajoa kännykkä kädessä, niskuroi tuomaristolle – näin formulalupaus tuhosi oman uransa viime viikonloppuna

Kisan jälkeen ilmoille virisivät puheet Ferruccin ja tämän isän käytöksestä tallikaveri Arjun Mainia kohtaan. Trident ilmoitti jo kisan jälkeen ottavansa asian käsittelyyn lakimiestensä kautta.

Trident ilmoitti tänään purkaneensa sopimuksen Ferruccin kanssa. Syyksi talli on ilmoittanut myös maksuvaikeudet.

– Päätöstä on vauhdittanut nyt julkiseksi tiedoksi noussut Silverestonen tapahtumasarja, minkä lisäksi myös vakavat laiminlyönnit maksujen kanssa ovat sinetöineet päätöksen.

Ferrucci tulee rikkaasta perheestä. F1-talli Haasin reservikuljettajankin tittelin omaava Ferrucci kisasi aiemmin tällä kaudella myös muutamassa IndyCar-sarjan kisassa.

Se ihmetyttää myös Tridentiä.

– On outoa, että Ferruccilta tukijoukkoineen löytyi tarpeeksi resursseja osallistua IndyCar-sarjan kisoihin, samaan aikaan kun hän jätti kunnioittamatta Tridentin kanssa solmimaansa sopimusta.