McLarenin tähtikuski Fernando Alonso pääsee testaamaan tallin uutta MCL33-kilpuria ensimmäisenä, kun F1 aloittaa talvitestinsä 26. helmikuuta Barcelonassa. Espanjalaisen on määrä kurittaa uutta Renaultin moottorilla varustettua autoa koko testien avauspäivän.

Alonson tallitoveri Staffel Vandoorne ottaa kilpurin ohjakset käsiinsä testien toisena päivänä.

McLaren aikoo julkistaa uuden autonsa yleisölle 23. helmikuuta, eli vain kolme päivää ennen Espanjan testejä.

Tuoreesta kilpurista ei ole vielä paljastettu juurikaan muuta kuin se, että se kulkee Renaultin uuden F1-voimayksikön voimin. Tallin urheilujohtaja Eric Boullier myönsikin, ettei McLaren olekaan halunnut nostattaa fanien odotuksia aivan pilviin ennen aikojaan.

– Meidän pitää varmistaa, että julkisuudessa ei liiku mitään vahvoja kommentteja. Pidämme yhdestä linjasta kiinni – lupaamme mieluummin vähemmän ja annamme lopulta enemmän kuin ihmiset odottavat. Se on tärkeintä, Boullier valotti Autosportille.